.
Don't wait at home anymore to receive your package


De Postboxx

Niks is vervelender als je bestelde pakketje niet kunnen ontvangen. Vandaag de dag hebben we het allemaal ontzettend druk, bestaat bijna elk huishouden uit 2-verdieners en kunnen we niet onnodig tijd vrij maken. 

We zijn steeds meer en meer online shoppers aan het worden. We hebben geen tijd meer om naar de stad te gaan, dus doen we het maar via het internet. Hoeven we niet meer de straat op, kunnen we meerdere maten tegelijkertijd bestellen en kunnen eventuele kleding stukken vergeleken worden. Echter hebben we gemerkt dat veel mensen vaak niet thuis kunnen zijn om hun pakketje te ontvangen. Wat er dan gebeurd is dat de bezorgers het bij de buren gaan proberen. Mocht het in beiden gevallen niet lukken om het pakketje te bezorgen, zal het pakketje naar een lokaal postpunt gebracht moeten worden.. U kunt zich denk ik wel inbeelden hoeveel tijd hierin verschuild gaat en zoals ik al eerder heb aangegeven; tijd is ontzettend kostbaar in onze huidige samenleving. Daarnaast gaan hier ook een hoop kilometers en benzine achter schuil, iets wat onze natuur liever anders ziet.

Door deze probleemstelling, waar veel van ons mee te maken hebben, zijn wij gaan nadenken voor een blijvende oplossing voor dit probleem. Wij zijn er dan ook van overtuigd, met de nodige onderzoeken die er voor nodig zijn, dat we de oplossing voor dit probleem bedacht hebben.  

 

Een Postboxx voor in de grond. Weggewerkt en niemand die er last van heeft. De bovenkant zal bestaan uit een kiep klep wat makkelijk geopend en weer gesloten kan worden. U moet zich bij zo’n kiep klep inbeelden dat deze hetzelfde zal werken als bij de groene containers voor donatie van kleding. Op deze manier word het pakketje er door de bezorger in gelegd, maar kan het er niet op dezelfde manier worden uitgehaald. Alleen de eigenaar zelf is bevoegd de Postboxx te openen door middel van een persoonlijke sleutel. Daarnaast zal de Postboxx onder andere bestaan uit een  mee bewegende bodem, dit betekend dat het u geen tot weinig moeite vergt om het pakketje te kunnen bemachtigen.. 

 

Kortom de Postboxx maakt een einde aan het pakketten-gedoe!

 

 

  • Schermafbeelding 2020-05-06 om 21.36.43
  • Schermafbeelding 2020-05-06 om 21.37.06
  • Schermafbeelding 2020-05-06 om 21.37.25